BUSINESS ABUNDANCE

- Forstå ENERGIEN bag Penge - og skab økonomisk FRIHED i dit firma

Tilmeld mig NU - 4500,- ex moms

– Der er RIGELIGT af ALT

 

For dig der vil TRANSFORMERE dit liv med PENGE.

 

Et kursus der ændrer dit syn på penge, og som kommer til at transformere ikke bare din forretning, men dit liv med penge.

Det er relevant for dig, som ønsker et langt større penge-flow i dit firma og som er mere til økonomisk overflod end til det jævne liv og som vil lære at åbne op for den overflod, der er til dig.

BULLET2.png

Har du et ønske – er det meningen, at du skal gå efter det. Det er derfor, du har ønsket om det, det er en del af din livsplan. Og det er simpelt; for når først du forstår penge – kan din nuværende situation ændre sig. Men al forandring starter med dig – forandrer du dig ikke, forandrer intet i dit liv sig.

BULLET2.png

Jeg kender alt til penge-mangel – jeg startede min forretning her som 100% solomor uden noget som helst at leve for, kun gæld, ingen vidste hvem jeg var og jeg anede ikke hvad jeg skulle være selvstændig med. Jeg har selv gået vejen, og jeg har gået den hurtigt, for jeg vil ikke spilde mit liv med at sidde fast bare fordi jeg er bange.

BULLET2.png

Én meget vigtig ting har jeg lært undervejs;

Størrelsen af dit penge-flow hænger ikke sammen med det antal timer du bruger på at tjene de penge. Det hænger sammen med din bevidsthed om penge og om evnen til at føre det du har lært ud i livet, mens du stoler på at du kan. Du er nødt til at være din egen største støtte, hvis noget som helst skal lykkes af det, du går og drømmer om. Når du lærer at være det, kan alt lykkes.

BULLET2.png

En vigtig del af kurset er derfor at lære at stå så stærkt og powerfuldt i dig selv, at du bevarer din retning og din indre tillid til dig selv, uanset hvad livet byder. For det er forudsætningen for at lære at åbne for det massive penge-flow, som er lige foran dig, men som du misser – når du er bange.

BULLET2.png

Årsagen til penge-mangel i din forretning er at du er kommet til at give din power væk. Når du stopper med den dårlige vane og henter dit ansvar hjem, stopper penge-manglen sjovt nok også. Derfra kan vi skabe OVERFLOD og økonomisk frihed.

Hvorfor kan nogle skabe et massivt penge-flow i deres forretning fra dag ét som selvstændige, mens andre kæmper med det hele livet?

BULLET2.png

FORDI:

Selvsabotage blokerer for livets overflod af rigeligt med tid, penge, energi og glæde – den overflod du er født til.

Når du stopper med at sabotere dig selv – kan overfloden få adgang.

Det eneste du skal – er at stoppe med at stå i vejen for dig selv.

BULLET2.png

SÅ:

Drømmer du om et liv, hvor tid, penge og energi går op i en højere enhed – så du kan NYDE hverdagen som (kommende) selvstændig i stedet for at overleve den?

– så er mit mini-kursus Business ABUNDANCE til DIG.

 

KURSET INDEHOLDER

7 temaer

(Ubegrænset adgang i kursusområdet)

Du får adgang til alle 7  temaer på én gang, besående af én lydfil pr tema, som du kan downloade til evigt eje.

15-40 min pr. tema

(Lydfilerne frigives samlet)

Lydfilerne kan du lytte og downloade til evigt eje fra du har gennemført købet og fået adgang til materialet.

6-trins HEALINGS-tunnel

(BONUS)

En dyb guidet healings-lydfil, der hjælper dig til at slippe enhver af dine penge-blokeringer én efter én.

Mine evner

Jeg er Clairvoyant Business Mentor og hjælper selvstændige til at udnytte deres fulde potentiale i deres liv og deres firma. 

Mit speciale er kvantefysikken, herunder Manifestation; at mestre Loven om Tiltrækning og omdanne ønsker på tankeplan til fysiske, materielle ting – på kommando. Det er en af årsagerne til, at jeg har kunnet leve så godt af min forretning fra aller første måned som selvstændig; gennem mit konkrete arbejde med Loven om Tiltrækning i kombination med min viden om simpel forretnings-strategi, som alle kan lære, uanset baggrund. Har du brug for min hjælp til dit firma, så se QUANTUM her.

BUSINESS ABUNDANCE KURSET:

Pris: 4.500,- kr. ex. moms.

I tvivl om BUSINESS ABUNDANCE er dig? Bare mærk efter om du skal med eller ikke.

Få adgang til alt materialet i Business ABUNDANCE med det samme, du har tilmeldt dig.