Business DIMENSION

LEDERUDDANNELSEN - ledelse fra en ny dimension
Tilmeld mig DIMENSION - i dag!

Lederuddannelsen:

– Business DIMENSION –

START: 1. juni 2019

Navigerer du efter DIG – i din forretning?

– Eller gør du det samme som de fleste andre – følger normen og det du tror, der “virker”?
– Har du af uforklarlige årsager modstand på at være alt for synlig – fordi du er i tvivl om dit specifikke bidrag til verden?
– Er du bange for at tage de forkerte beslutninger – og ikke få den kæmpe succes, som du inderst inde ved, er muligt for dig og ender du oftest i handlingslammelse eller knokleri?

– Har du bygget din forretning op efter dig og dine behov – eller tilpasser du dig til omstændighederne?

At lede andre til succes, forudsætter at du kan lede dig selv til succes gennem stærke beslutninger baseret på lige dele klarhed, effektiv beslutningstagen og villigheden til at gå en anden vej end alle andre, selvom du ikke ved, hvor den ender. At gå med dig selv er indgangen til den nye dimension i ledelse, som du lærer på Business DIMENSION Uddannelsen. 

 Business DIMENSION er en uddannelse for dig, der vil lære at lede dig selv, dit liv og din forretning præcist derhen, hvor du ønsker det – derhen hvor dit bidrag er aller størst. Du lærer at skabe fra en helt ny bevidstheds-dimension – hvor du finder så konkrete svar til enhver af dine udfordringer, personligt som professionelt, at du altid kan stole på dem. 

 

Business DIMENSION

 Er for dig, der ønsker at sætte et kæmpe aftryk i verden med din unikke personlighed, dine unikke kompetencer og din unikke livserfaring som kan skabe en uvurderlig forskel i andre menneskers liv.

Det eneste der forhindrer dig i at gøre det – er dig.

 Den rejse starter med dig

 

Alt starter med dig.

– At du lærer at stole på dig selv i en sådan grad, at du tør navigere efter dig i din forretning og i dit liv i både de mindste og aller største og vigtigste beslutninger. Tilliden til dig selv er adgangen ind i den nye dimension af autentisk lederskab.

De gamle måder at lede på passer ikke til alle. Særligt ikke dig, som kan mærke, du har et bidrag til verden, som rækker langt ud over dig selv.
Og når du begynder at lede ud fra den, du er, så viser livet sig fra en helt ny dimension – der hvor resultaterne står knivskarpt i din forretning og i dit liv, præcist som du ønsker det.

 

HVAD ER SUCCES FOR DIG? 

For mig er det at leve et liv, som jeg glæder mig til at stå op til – hver dag. 
For mig betyder det konkret og uden undtagelse – at alt i mit liv spiller den melodi, der giver mig lyst til at synge hver dag.
Min forretning. Min dreng. Mit hjem. Min krop. Mit kærlighedsliv. Min tid. Min økonomi. Min frihed. Min hund. Mine relationer. Mine kunder.

Min evne til at lede mit liv i den retning, jeg ønsker det. 
For mig betyder det alt at nyde livet og leve det på den måde, der er mig. 

 

Betyder det så at alt i mit liv bare spiller til UG?

Nej det gør det ikke.

Men det betyder, at jeg aldrig lader stå til med noget, som er vigtigt for mig, det er livet alt for værdifuldt til.

 

Din personlige sårbarhed er ikke en svaghed i den nye ledelsesdimension, men et kæmpe aktiv.

Din unikke måde at se og forstå verden på er ikke en svaghed, men et kæmpe aktiv.
Din evne til automatisk at mærke andre mennesker er ikke en svaghed, men et kæmpe aktiv.

 

Uddannelsen er for dig, der ved, at du har en vej i livet, der ikke ligner nogen andres.

Du er vant til at have ansvar og ønsker at udvikle dig endnu mere i personlig og professionel ledelse. At have alle svarene er ikke ledelse. Når du tør gå ad den vej, som ingen andre har betrådt før, er du i virkeligheden den mest kompetente leder – for det kræver sin mand/kvinde at kunne lede andre mennesker med sig ad en vej, som ingen kender.

Med hjerte, hjerne og autenticitet.

 

Er Business DIMENSION for dig?

Kan du mærke du skal med?

Det naturlige resultat af at du begynder at stå stærkt og eje dit personlige lederskab fra en helt ny dimension, er et liv og en karriere på et helt andet niveau.

For vi får alle det i livet, som vi lever og er.

Vi modtager det, vi beder om, bevidst som ubevidst.

Altid.

Så tag din bevidsthed op på et helt nyt niveau sammen med mig og en eksklusiv gruppe af ledere, der er klar til at gå forrest og vise vejen.

Overvejer du Business DIMENSION Lederuddannelsen

SÅ LÆS VIDERE:

DET FÅR DU

3 live DAGE

(SPA-ophold med fuld forplejning, aug. og nov.)

Vi mødes i alt 3 hele dage, fordelt over 2 mødegange, på det skønne Hotel Vejlefjord,  med det formål at træne online temaerne fra uddannelsen i praksis, så du mestrer dem hurtigst muligt.

Fuld forplejning, overnatning og fri adgang til det store og utroligt gennemført lækre wellness-område er inkluderet. 

Alle dage starter kl. 10.00, evt. med mindre justeringer. Nærmere info følger efter tilmelding.

 

4 DIMENSION temaer

(Lydfilerne frigives d. 1. juni, juli, sep. og okt.)

Du modtager de 4 hovedtemaer indtalt på lydfiler, i vores online rum. Lydfilerne er så korte som muligt, da det er vigtigt for mig, at du kan gennemføre uddannelsen, uanset hvor travlt du har.

De 4 moduler udgør fundamentet i uddannelsen og bliver frigivet til dig på din mail i de måneder, hvor vi ikke mødes live. 

Du har adgang til fortsat at lytte al materiale, også efter de 6 måneder, så længe jeg har uddannelsen aktiv.

4 online møder

(Lukkede gruppe Q/A – datoer kommer)

4 gange får du adgang til min personlige 1:1 sparring på vores fortrolige online gruppe-møder (Q/A), hvor du kan få min vejledning på din største udfordring. Du er sikret min hjælp hver gang.

Jeg svarer clairvoyant i det omfang det giver mening, udover min strategiske sparring.

Alle Q/A foregår på hverdage i dagtimerne i de måneder, hvor vi ikke mødes live. Hver Q/A varer 1,5 – 2,5 time og bliver optaget, så du kan lytte det, hvis du ikke kan deltage live.

DE 6 MODULER:

MODUL 1

NON-ATTACHMENT

(Online – frigives 1/6)

KUNSTEN AT GIVE SLIP

Slip dine afhængigheder og alt overflødigt i dit liv og i din forretning – og skab plads til det, der i virkeligheden er vigtigt for dig. Derfra kan du sige farvel til din frygt og manifestere dine ønsker så rent, at de lander i dit jordiske liv i det øjeblik, det er fysisk muligt. Der skal ryddes op på alle planer, da Manifestationer kan først lande, når der er plads.

MANIFESTATIONS-KÆDER

Du lærer min metode til ekstrem effektiv omprogrammering af dine mønstre, som forhindrer dig i at nå det, du drømmer om i livet. Jeg guider dig rundt i samtlige livsområder, så du kan opnå dine drømme-resultater i din forretning, din økonomi, dit parforhold & kærlighedsliv, din krop, din mad, din bolig, dine børn, dig selv og dine relationer. Det er starten på en transformation af dit liv – et kvantespring af dimensioner som forvandler dig til en stærk, autentisk leder med evnen til at gøre en kæmpe forskel i andre menneskers liv.

MODUL 2

 FORSTÅ UNIVERSETS SPROG

(Online – frigives 1/7)

KLARHED OG SVAR

Når du forstår tegnene fra Universet, kender du dit næste skridt og kan transformere din smerte – tvivl og overvældelse – til healing og handling, fordi du nu forstår din livslæring. Oftest er vores egen største smerte vores aller største bidrag – når vi tør se alle de klare svar, som vi har fri adgang til, hvis vi ved, hvor vi skal kigge, 

AKASHA ARKIVET

Arkivet er de clairvoyantes bibliotek og der hvor vi alle – bevidst clairvoyant eller ej – har mulighed for at hente svar og indsigter ned omkring fortiden, nuet og fremtiden. Det foregår i en anden dimension end den jordiske, hvor vi har lært at regne alting ud rationelt. Her skal du ikke regne noget ud. Du lærer i stedet, hvordan du henter klare svar ned, hver gang du har en udfordring. Du lærer at kanalisere. Forudsætningen er blot at du stiller de rette spørgsmål fra den rette tilstand – non-attached til resultatet.

MODUL 3

KANALISERING

(24 timers SPA-ophold, Hotel Vejlefjord d. 19.-20. august)

KUNSTEN AT NYDE

Nydelse er en ufravigelig del af et liv og en forretning i flow, hvor det meste foregår med lethed. Oprigtig nydelse, der fylder hele din krop med livsenergi er muligt, når du er i stand til at slippe dine begrænsende overbevisninger, kontrol-issues og have dyb kontakt til din fysiske krop, så du forstår den feedback, den sender dig konstant sammen med alle de ydre tegn fra Universet.

MEDITATIV KANALISERING

Først når du er i ro, kommer dit liv og din forretning i ro, så du bliver i stand til at nyde livet langt mere, uanset hvor du befinder dig i det. Derfor mødes vi live i et helt døgn på det smukke Hotel Vejlefjord med fuld forplejning, overnatning og SPA, så nydelsen bliver en naturlig integreret del af din måde at være i livet på. Formålet med dagen, udover at stor-nyde de fantastiske omgivelser og selskab, er at træne redskaberne fra Modul 1 og 2 gennem dyb meditativ kanalisering. SPA er obligatorisk, da det er en vigtig del af at lære at nyde – så husk badetøj. 

PRAKTISK

Vi mødes kl. 10 på Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 16, Stouby og slutter med fælles morgenmad dagen efter, kl 10.

MODUL 4

DIMENSION LEADERSHIP

(Online – frigives 1/9)

 DIN KERNE – DIT BIDRAG

I din største smerte gemmer sig dit største bidrag. Autenticitet er nøglen, og betyder, at jo mere du er dig, jo mere får du adgang til kernen i dit unikke bidrag. Så hvordan kan du være mere dig? Når du hæver barren for hvad du tillader i dit liv, tiltrækker du mere af det, du ønsker i livet, fordi du sætter standarden for hvad du vil acceptere at modtage. 

2-DIMENSIONEL LEDELSE

Dimension Leadership er at mestre både traditionel ledelse og ledelse på det usynlige plan; nemlig at holde energien i det rum, du underviser eller faciliterer i. Du lærer både traditionelle strategier til ledelse og at holde energien i rummet, både live og online med store og mindre grupper af mennesker. Hvad skal der til for at holde et rum? Udgangspunktet er, at du står ved den, du er og de beslutninger, du har taget, så din intention vibrerer langt kraftigere end dem, du er her for at hjælpe – for det er forudsætningen for at kunne hjælpe dem.

MODUL 5

MOMENTUM-TRÆNING

(Online – frigives 1/10)

 SKAB MOMENTUM

Du committer dig til at skabe et konkret økonomisk resultat i din forretning ved at lave en kampagne til dine kunder/følgere – at omsætte for 10.000 kr. til d. 15/11 til at investere i vores afsluttende DIMENSION Seminar. Du træner dig i at gå all-in og tage store beslutninger uden tøven som en vigtig del af DIMENSION Ledelse. Det er obligatorisk at bidrage med de 10.000 kr, uanset om du når dit mål i din kampagne eller ikke. Det godkender du automatisk ved din tilmelding til uddannelsen.

6-CIFREDE WEBINARS

Hvordan planlægger og afholder du et online foredrag/webinar, der sælger for 300.000 kr. eller mere? Du får skabelonen og lærer hvad der skal til for at sælge for 6-cifrede beløb på et enkelt webinar. Alt i alt handler det om træning, evaluering og justering indtil dit webinar sidder lige i skabet. Det er blot vigtigt at huske, at det er din energi bag webinaret, der skaber det endelige resultat.

  

MODUL 6

 

STAGE TRAINING LIVE

 

(2 døgn: Live SPA-ophold & seminar d. 21.+22. november, Hotel Vejlefjord) 

 

SCENE & SYNLIGHED – LIVE SEMINAR

 

Hvad er det, der gør én speaker magnetisk, mens en anden er drønkedelig?

 

Du får lov at udfordre dig selv i alt, hvad du har lært på Business DIMENSION Uddannelsen. Vi starter den første dag med undervisning i scene & synlighed, hvor du som et vigtigt element lærer hvad der skal til for at holde energien i et live-rum med rigtig mange mennesker.

 

På dag to kommer du til at stå live på scenen på Hotel Vejlefjord foran et stort publikum på op til 100 mennesker, hvor vi alle skal speake på DIMENSION Seminaret, som vi arrangerer sammen som et vigtigt element i uddannelsen.

 

Vi runder af med en online Q/A kort tid efter seminaret som en feedback og opfølgning på både seminaret og hele uddannelsesforløbet.

 

PRAKTISK

 

Vi runder af med et kort uformelt møde umiddelbart efter seminaret er slut. Sluttidspunkter aftaler vi i planlægningsfasen.    

 

 

 

 

BONUSSER

Adgang til sparring og støtte med det unikke DIMENSION netværk i den lukkede Facebook-gruppe – også efter uddannelsen er afsluttet, med mindre Facebook ændrer retningslinjer, så det ikke længere er muligt at bevare gruppen i sin nuværende form og så længe min uddannelse er aktiv.

Adgang til mit online rum, hvor du kan lytte alle lydoptagelser så længe min uddannelse er aktiv.

Mine kompetencer

Jeg er uddannet i Systemisk Ledelse/Appreciative Inquiery, NLP, strategi, sprog og kommunikation og har en baggrund som HR-chef og Uddannelsesleder for en århusiansk virksomhed med over 100 medarbejdere, samt en lederstilling som Mediechef i et reklamebureau med 15-20 ansatte under mig fordelt på 4 forskellige afdelinger.

Udover det har jeg undervist voksne udtagede hold i DGI i 17 år, uddannet 6 hold på min Business & Manifestations Uddannelse i hhv. Vejle og Århus, er tidligere erhvervssælger i kold canvas og lever nu af at undervise mine online Business hold og holde online og live foredrag for selvstændige.

Derudover er jeg uddannet clairvoyant, healer og numerolog og bruger primært mine evner online, og mit speciale er Manifestation af resultater i business-øjemed.

Business dimension uddannelsen:

Introduktions-pris: Samlet betaling: 67.000 ex moms.

Spørgsmål til DIMENSION: Send en sms med dit navn til tlf. 61330085 – eller skriv dit tlf.nr. til mig på messenger her. Jeg ringer dig op snarest muligt og senest dagen efter

DIMENSION starter 1. juni 2019, hvor du modtager 1. modul og øvrig info på din e-mail.