CAREER MENTOrinG PROGRAM

Clairvoyant online sparring til din forretning

For dig der vil leve GODT af din forretning

– og have min sparring gennem 6 måneder

OM CM-PROGRAMMET

START: 10. januar 2018 – online.

Career Mentoring Programmet er for dig, der ønsker at kunne leve godt – eller endnu bedre – af din forretning. Det er også for dig, der ikke er til udenomssnak og undskyldninger, men til min direkte og meget ærlige facon, og så er det for dig, der er klar til at gøre din forretnings-drøm til virkelighed.

Jeg deler de 6 strategier, jeg selv har brugt og stadig bruger, og som gør at jeg har kunnet leve 100% af det, jeg af hele mit hjerte elsker at lave fra min aller 1. måned som selvstændig uden nogle former for opstartskapital, kunder, følgere eller nyhedsbreve. Jeg havde min computer og min kæmpe angst for teknik samt en status som 100% solo-mor til en dreng med timelange natlige angstanfald. Heldigvis havde jeg min viden om strategi, salg og markedsføring og en viljestyrke der slog alle mine virkelig gode undskyldninger – og så havde jeg 1 måned til at gøre det, som jeg vil lære dig at gøre over 6 måneder.

Så én ting ved jeg – alt er muligt.

Jeg kender alt til frygt, undskyldninger, kæmpe udfordringer og tvivl, og i CM-Programmet får du min og resten af gruppens støtte og sparring til at blive ved med at gå vejen uanset at det lyner og tordner – for det gør det nogle gange, uanset hvor dygtig du er – bare du husker at ingen andre kan gå vejen end dig.

I CM-Programmet får du mine strategier leveret i form af min personlige sparring måned for måned, samt 6 simple temaer, som alle er designet til at tage dig og din forretning ud over stepperne; hvis du vel at mærke handler på de opgaver/udfordringer, jeg giver dig hver måned. For som du ved, sker der intet, hvis du ikke handler.

Jeg forventer derfor af dig, at du indtager lederrollen i din egen forretning og øver dig i at blive ét med den rolle i Career Mentoring Programmet. For det er forudsætningen for at kunne leve GODT af din forretning.

AT LEVE – GODT – AF DIN FORRETNING

At tjene penge er forudsætningen for, at du overhovedet har en forretning. For at kunne leve godt af din forretning – uden at arbejde 70 timer om ugen, eller for den sags skyld 30 – så er det absolut vigtigste, at du bruger din tid rigtigt; nemlig på de ting, der tiltrækker kunder, som vil elske at betale dig for det, du kan. Det lærer jeg dig over de 6 måneder.

Når du kender basis i at drive forretning, kan du nå rigtig langt. Når du samtidig kender til Manifestation – Loven om Tiltrækning – er der ingen grænser for, hvad du kan opnå. Ingen.

Jeg lover dig ikke guld og grønne skove, for jeg kan ikke skabe resultaterne for dig. Det kan kun du – og du skal ud af din komfortzone for at gøre det, ellers får du de samme resultater, som du plejer. Men jeg lover at indvie dig i de mest effektive metoder til at vækste i din forretning, uanset dit udgangspunkt, og støtte dig i forløbet med min personlige sparring.

HVEM ER DU?

Career Mentoring Programmet er både for dig som veletableret selvstændig og helt nystartet, da du kun skal have én forudsætning for at kunne leve godt af din forretning; et kæmpe stort og brændende commitment om at lære det, der skal til. Jeg har set helt nystartede overhale erfarne selvstændige med 10 år på bagen indenom – og her taler jeg omsætning og kundeflow. Det er aldrig fortiden der afgør din succes, men hvordan du håndterer at lære fra nuet uden for din komfortzone.

Måske er du i tvivl om hvad du vil, måske ved du hvad du vil – det er underordnet. Det er dit brændende ønske og din evne til at handle, selvom du tvivler, som er den aller største forudsætning for at nå derhen med din forretning, som du ønsker.

6 TING AT MESTRE

Jeg ved, at frygt er den primære årsag til, at du ikke bare kaster dig ud i det og indtager den scene, som er din – for ellers havde du allerede gjort det. At kunne leve godt af din forretning handler udelukkende om, hvor meget du træner og mestrer de her 6 ting:

1

At håndtere dine tanker og følelser

2

At holde et knivskarpt fokus

3

At tage hurtige 100% beslutninger

4

At handle udenfor din komfortzone

5

At vide noget om at drive forretning

6

At tro på dig selv, når alle andre tvivler

HVER MÅNED FÅR DU ADGANG TIL

Månedens tema – de 6 strategier (lydfil)
Månedens opgave/udfordring – der skal tages action (lydfil)
Månedens 2 Q&A’s – hvor du kan stille mig dit vigtigste spørgsmål og få min sparring (online møde + lydoptagelsen)

I alt 6 moduler over 6 måneder.

Du kan tage temaerne i nøjagtigt det tempo, du har brug for og du bruger nøjagtigt så lidt eller meget tid, du har lyst til – hvad enten det er 5 minutter om dagen eller 15 timer om ugen. Det er helt op til dig. Men det er ingen hemmelighed, at jo mere handling du tager på din drøm og jo oftere du gør det, jo hurtigere bliver din drøm til virkelighed.

Mine lydfiler er konkrete og oftest på mellem 20-40 minutter.

Datoerne til vores 2 månedlige Q&A’s bliver frigivet løbende og ligger altid på hverdage i dagtimerne og varer ca. 1 time. Kan du ikke deltage live, stiller du mig bare dit spørgsmål skriftligt. Alle Q&A’s bliver optaget og du modtager en mail med link til lydfilen i din indbakke senest dagen efter.

3 BONUSSER

Adgang til 2 LIVE BUSINESS-dage i Århus med mig, hvor jeg underviser – datoerne frigives i februar, begge hverdage i dagtimerne (værdi: 10.000 ex moms)
Adgang til mit online STRATEGISK BUSINESS kursus – du får adgang med det samme du har tilmeldt dig (værdi: 10.000 ex moms)
Adgang til en lukket, fortrolig Facebook-gruppe, hvor du kan NETVÆRKE og SPARRE med de andre på holdet

VIGTIG INFO

Du modtager fjernhealing, direkte og ærlig sparring og clairvoyante svar på Q&A’s og på lydfilerne. Tingene bliver ikke pakket ind, det skal du være indstillet på.
Al effekt fra healinger og mine svar før, under og efter din deltagelse i Career Mentoring Programmet er 100% dit ansvar at tage hånd om. Det godkender du ved din tilmelding
Du kan forvente, at komme i proces og opleve store både op- og nedture. Det er en naturligt. Problemet er aldrig de udfordringer, du møder, men måden du håndterer det på. Din evne til selvledelse er forudsætningen for al vækst i din forretning og en af de største årsager til succes
At modtage healing betyder konkret at du kan opleve, at mange af de symptomer og følelser, der ligger gemt i din krop, kommer op til overfladen med det formål at du skal mærke dem, så du kan give slip på både symptomer og følelser, som du har begrænset dig selv med i livet.
At modtage clairvoyante svar betyder at få indsigt i de nogle af de oplagte muligheder, der ligger til dig lige nu. Clairvoyante svar er altid med udgangspunkt i din nuværende energifrekvens og det er til hver en tid 100% op til dig, hvad du handler på, du har dit frie valg og dine valg er altid dit ansvar

TILMELDING

Career Mentoring Programmet koster kr. 3700,- ex moms pr. måned og trækkes automatisk på dit betalingskort med 30 dages mellemrum efter du har gennemført din første betaling. I alt 6 gange.
Du forpligter dig til at betale det fulde beløb, uanset om du måtte vælge at stoppe undervejs og uanset årsag.
Du er tilmeldt, når du har gennemført 1. betaling, og du modtager herefter en mail med praktisk information.
Mit største ønske med Career Mentoring Programmet er at hjælpe dig fra hvor jeg selv har været til der, hvor jeg er nu. Jeg startede uden retning, uden penge og som solo-mor til min dengang lille dreng, som aldrig sov – og kastede mig ud i at være selvstændig på det mest umulige tidspunkt af alle.

Det er ikke for alle at have sin egen forretning. Det kræver is i maven, især i starten, og du kommer først til at trives med det, den dag du formår at transformere den is i maven til ro indeni. Det er et valg(!).

Men har du et brændende ønske, har du også altid evnerne til at gøre dit ønske til virkelighed, når du er villig til at tage ved lære af livet og vokse derfra i stedet for at lægge dig ned.

Jeg glæder mig meget til at guide dig de næste 6 måneder i den nye 2018-energi.

Kærligst Eliane

VIL DU MED?

og gøre din forretnings-drøm til VIRKELIGHED i 2018? 

START: 10. januar