QUANTUM

- Et 3-måneders Master-forløb i Business-Manifestation

Pris fra: 18.500 á 3 rater: I alt 55.500,-

45.000,- i 3 rater 15.000 ex moms i 3 mdr.

Spar 10.500 ex. moms

Ratebetaling: 15000,- á 3 rater: I alt 45.000 ex moms.

– DIT YPPERSTE POTENTIALE

For dig der er klar til MASSIV TRANSFORMATION

START: Næste mandag

 

“Penge elsker TEMPO”

– Sådan skaber du PENGE-flow i din forretning

Hvordan vil du have dit liv?

– som det plejer?

– eller som du drømmer om?

– svarer du JA til det sidste – er det relevant for dig at læse videre.

QUANTUM er ikke for alle.

QUANTUM er et særligt Master-forløb i Business for dig, der er seriøs omkring at tage dit liv & din forretning til det ypperste niveau, du overhovedet kan forestille dig.

Du lærer at optimere dit indkomst-flow og fordoble din penge-strøm ved at forene traditionel forretnings-strategi med energiarbejde i sin mest kraftfulde form; nemlig gennem mestring af Loven om Tiltrækning og heraf Manifestation af resultater.

Forløbet er for dig, der vil skabe resultater udover det sædvanlige i din nuværende eller kommende forretning.

Du committer dig til at begynde at tage action på det, du drømmer om.

Du stopper én gang for alle med alle dine undskyldninger.

Du er klar til at handle – så du kan forme det liv, du altid har drømt om.

Du er klar til at gå all-in og leve fra dit ypperste potentiale i dit liv & i din forretning uden nogle forsikringer – uden nogen Plan B.

Vil du have store resultater, må du være villig til at investere stort.

Investerer du småt – høster du småt.

Det handler om at vokse til den person, du drømmer om at være – derfra kan du alt, hvad du sætter dig for, tro mig.

Det naturlige resultat af at du begynder at leve fra dit ypperste potentiale er flow og overflodalle planer; tidsmæssigt, energimæssigt og økonomisk. Det er der, hverdagen begynder at være dejlig og let og virkelig nydelsesfuld, uanset de udfordringer livet byder undervejs.

Jeg ved hvad jeg taler om, da jeg det meste af mit liv, har været i den anden lejr.

Vil du med på QUANTUM rejsen

– i 2019 –

med mig & det dedikerede hold af over 100 andre ambitiøse selvstændige, der vil mere end de fleste?

 SÅ LÆS VIDERE:

HVER MÅNED FÅR DU

BUSINESS-netværk

 (Ubegrænset adgang i 2019 + 2020)

BONUS: Du får ubegrænset adgang til et helt unikt netværk af ligesindede ambitiøse selvstændige i en lukket fortrolig Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine sejre, give og modtage hjælp og feedback.

Jeg deltager ikke i dialogen i gruppen. Du får som BONUS adgang til QUANTUM netværks-gruppen i hele 2019 og 2020!

Månedens kvantespring

(Lydfilerne frigives med 1 måneds mellemrum)

Hver måned i 3 måneder, modtager du månedens  QUANTUM materiale på lydfiler – ca. 5 timer pr. modul + opgaver. Det er de skridt du skal tage for at vækste til et seriøst næste niveau i dit liv & i din forretning.

Der bliver ikke lagt fingre imellem, da kvantespring er vejen ind til dit ypperste potentiale.

Clairvoyant SPARRING

(Datoerne frigives efter hvert online møde)

2 x hver måned får du via et link adgang til min Clairvoyante Sparring i en online Q/A med resten af holdet. Det foregår en hverdag i dagtimerne, i op til 2 timer, og optages på lydfil.

Jeg svarer på de spørgsmål der er tid til inden for tiden. Deltager du ikke live, kan du lytte lydoptagelsen bagefter.

DE 3 MODULER

MODUL 1

DIT POTENTIALE

(Frigives 1. juli kl. 12.00)

 

HVEM ER DU:

Først når du er villig til at give slip på illusionen om hvem, du tror du er, herunder alle dine tidligere erfaringer, kan du fjerne dine største begrænsninger og skabe den forretning, du drømmer om – fordi du indser at dit potentiale er ubegrænset.  

DINE EVNER:

Jeg guider dig gennem knivskarp træning af din intuition. Resultatet er evnen til at tage beslutninger fra et rent grundlag, hvilket er dit største aktiv, når det kommer til at Manifestere og skabe resultater i din forretning.

MODUL 2

TJEN MASSIVT MERE

(Frigives 1. august kl. 12.00)

 

ARBEJD MINDRE:

Arbejd færre timer, hvis du vil tjene mere. Dit fokus – eller mangel på samme – skaber din virkelighed og vejen til den virkelighed, du drømmer om hedder disciplin.  Først når du styrer din tid, og ikke omvendt, får du de resultater, du ønsker.

PRISER:

Du lærer hvordan prissætning og utraditionel målsætning hænger sammen med Loven om Tiltrækning, så du kan prissætte dine ydelser og produkter, så kunderne køber uden du hverken skal jagte eller overtale nogen – du skal blot tiltrække.

MODUL 3

SÆLG – HVER GANG

(Frigives 1. september kl. 12.00)

 

 LÆR AT SÆLGE

Kommuniker klart og tydeligt på 2 planer; med ord og med energien bag dine ord – og dine ydelser og produkter sælger sig selv. Salg og markedsføring er laser-skarp 2-plans kommunikation, så når du kan kommunikere, sælger du – hver gang.

FORDOBLING:

Manifester penge på kommando og lær at fordoble din omsætning på kort tid ved at skabe momentum i din forretning – det punkt, hvor dine resultater vokser af sig selv, fordi du ved præcist, hvad du skal gøre – og ikke gøre.

Business Extended-BONUSSER

Adgang til min Clairvoyante live sparring online, 2 x hver måned i halvandet år (2019 + 2020)! 2 nye datoer er tilgængelige efter hvert møde – altid hverdage i dagtimerne.

Adgang til unik sparring med det kæmpe QUANTUM netværk med over 100 dygtige selvstændige i den lukkede Facebook-gruppe i halvandet år (2019 + 2020)!

Adgang til mit online rum, hvor du kan lytte hele QUANTUM kurset – de 3 moduler og alle Q/A-lydoptagelser med clairvoyant sparring – i halvandet år (2019 + 2020).

Mine evner

Jeg er clairvoyant og ser naturligt dit potentiale og bruger mine evner til at guide dig fra nuet og ind i dit ypperste potentiale i din forretning, som vil give genklang i samtlige områder af dit liv. Jeg viser dig dine muligheder, du tager selv dine valg og det fulde ansvar herfor.  

Mit speciale er Manifestation; at mestre Loven om Tiltrækning og omdanne ønsker på tankeplan til fysiske, materielle ting – herunder penge – på kommando. Det er en af årsagerne til, at jeg har kunnet leve så godt af min forretning fra aller første måned som selvstændig solomor – på deltid; gennem mit konkrete arbejde med Loven om Tiltrækning i kombination med min viden om simpel forretnings-strategi, som alle kan lære, uanset baggrund.

QUANTUM master-forløbET:

PRIS: 18.500  pr. måned i 3 måneder. I alt 55.500.  Alle priser er ex moms.

PRIS: 15.000,-  pr. måned i 3 måneder. I alt 45.000.  Alle priser er ex moms.

SPØRGSMÅL til QUANTUM: SMS mig dit navn til tlf. 61330085 og jeg ringer dig op til en kort afklarende snak.

QUANTUM starter på mandag, hvor du modtager 1. modul og øvrig info på din e-mail kl. 12.00.