QUANTUM

- Et 3-måneders Master-forløb i Business Manifestation

DIT YPPERSTE POTENTIALE

– FOR DIG DER ER KLAR TIL MASSIV TRANSFORMATION

 

En Masterclass i Penge-manifestation

– PENGE-flow i dit firma kræver TEMPO – lær en SIMPEL strategi til HVORDAN

– OBS: Ovenstående er en tidligere lydoptagelse. Kontaktinformationerne er derfor ikke korrekte.
Ønsker du en kort afklarende samtale kan du skrive dit tlf. nr. til mig i Messenger.
Jeg eller en fra mit team vil herefter kontakte dig.
Skriv til mig her

 

HVORDAN VIL DU HAVE DIT LIV?

– som det plejer?

– eller som du drømmer om?

– svarer du JA til det sidste – er det relevant for dig at læse videre.

QUANTUM er ikke for alle.

QUANTUM er et 3-måneders Master-forløb i Business for dig, der er seriøs omkring at tage dit liv & din forretning til det ypperste niveau, du overhovedet kan forestille dig.

Du lærer, hvordan du kan optimere dit indkomst-flow og fordoble din penge-strøm ved at forene traditionel forretnings-strategi med energiarbejde i sin mest kraftfulde form; nemlig gennem mestring af Kvantespring og heraf Manifestation af resultater.

Forløbet er for dig, der vil lære at skabe resultater udover det sædvanlige i din nuværende eller kommende forretning.

Du committer dig til at begynde at tage action på det, du drømmer om.

Du stopper én gang for alle med alle dine undskyldninger.

Du er klar til at handle – så du kan forme det liv, du altid har drømt om.

Du er klar til at gå all-in og leve fra dit ypperste potentiale i dit liv & i din forretning uden nogle forsikringer – uden nogen Plan B.

Du ved – at du er den eneste der skaber dine resultater i din forretning og tager det fulde ansvar herfor. På QUANTUM lærer du redskaberne, men DU er den eneste der kan skabe resultaterne.

Vil du have store resultater, må du være villig til at investere stort.

Investerer du småt – høster du småt.

Det handler om at vokse til den person, du drømmer om at være – derfra kan du opnå de ambitiøse mål, du sætter dig for, hvis du formår at gå vejen.

Det naturlige resultat af at du begynder at leve fra dit ypperste potentiale er flow og overflod  alle planer; tidsmæssigt, energimæssigt og økonomisk. Det er der, hverdagen for alvor kan begynde at være nydelsesfuld, uanset de udfordringer livet byder dig undervejs.

Jeg ved hvad jeg taler om, da jeg det meste af mit liv, har været i den anden lejr. Husk blot at alle resultater i dit liv og din forretning afhænger af dig og dine evner.

Vil du med på QUANTUM rejsen

med mig & det dedikerede hold af over 100 andre ambitiøse selvstændige, der vil mere end de fleste?

Så LÆS VIDERE her:

DU FÅR:

BUSINESS NETVÆRK

(BONUS: Ubegrænset adgang indtil 31. marts 2021)

BONUS: Du får ubegrænset adgang til et helt unikt netværk af ligesindede ambitiøse selvstændige i en lukket fortrolig Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine sejre, give og modtage hjælp og feedback.

Jeg deltager ikke i dialogen i gruppen. Du får som BONUS adgang til QUANTUM netværks-gruppen indtil 31. marts 2021.

 

kvantespring

(Alle lydfiler er tilgængelige fra start)

Du har adgang til alle 3 QUANTUM moduler, inkl. bonus-moduler, 3 måneder frem + en BONUS: Fri adgang til materialet indtil 31/3-2021. Al materiale er lydfiler/videoer a ca. 5 timers varighed pr. modul + opgaver.

Det er de skridt, du skal tage for at kunne vækste til et seriøst næste niveau i din forretning.

Clairvoyant sparring

(Datoerne frigives efter hvert online møde)

2 x hver måned får du via et link adgang til en Clairvoyant Business Sparring med mig eller en af mine mentorer i en online Q/A med resten af holdet. Det foregår en hverdag i dagtimerne, i op til 2 timer, og optages på lydfil. Alle lydoptagelser kan som BONUS lyttes indtil 31. marts 2021. 

Vi svarer på de spørgsmål der er tid til inden for tidsrammen. Deltager du ikke live, kan du lytte lydoptagelsen bagefter. Du vil oftest få meget ud af de andres spørgsmål.

DE 3 MODULER

MODUL 1

DIT POTENTIALE

HVEM ER DU:

Først når du er villig til at give slip på illusionen om hvem, du tror du er, herunder alle dine tidligere erfaringer, kan du fjerne dine største begrænsninger og skabe den forretning, du drømmer om – fordi du indser at dit potentiale er ubegrænset.  

DINE EVNER:

Jeg guider dig gennem knivskarp træning af din intuition. Resultatet er oftest evnen til at tage beslutninger fra et rent grundlag, hvilket er dit største aktiv, når det kommer til at Manifestere og skabe resultater i din forretning.

 

MODUL 2

TJEN MERE

ARBEJD MINDRE:

Arbejd færre timer, hvis du vil tjene mere. Dit fokus – eller mangel på samme – skaber din virkelighed og vejen til den virkelighed, du drømmer om hedder disciplin.  Først når du styrer din tid, og ikke omvendt, kan du få de resultater, du ønsker.

PRISER:

Du lærer hvordan prissætning og utraditionel målsætning hænger sammen med Loven om Tiltrækning, så du kan prissætte dine ydelser og produkter, så kunderne køber uden du behøver at jagte eller overtale nogen.

 

MODUL 3

KOMMUNIKER – OG SÆLG

LÆR AT SÆLGE:

Kommuniker klart og tydeligt på 2 planer; med ord og med energien bag dine ord – og lær hvordan dine ydelser og produkter næsten kan sælge sig selv. Salg og markedsføring er laser-skarp 2-plans kommunikation, så når du kan kommunikere, sælger du.

FORDOBLING:

Lær at manifestere penge på kommando og fordoble din omsætning ved at lære hvordan du skaber momentum i din forretning – det punkt, hvor dine resultater vokser eksponentielt, fordi du ved præcist, hvad du skal gøre – og ikke gøre. Alle dine resultater afhænger af dine evner.

 

BUSINESS EXTENDED-BONUSSER

Adgang til Clairvoyante live sparrings-møder online med mig eller en af mine business mentorer, 2 x hver måned indtil 31. marts 2021. Du er ikke garanteret at komme igennem med et spørgsmål, men du vil oftest få svar ved at lytte til de andres spørgsmål og svar. 2 nye datoer er tilgængelige efter hvert møde – altid hverdage i dagtimerne.

Adgang til 1 ekstra live Mentor-sparring online hver måned indtil 31. marts 2021 med Jeanette, som selv har skabt massive økonomiske resultater, da hun gennemførte QUANTUM. 1 ny dato er tilgængelig efter hvert møde – altid hverdage i dagtimerne.

Adgang til unik sparring med det kæmpe QUANTUM netværk med over 100 selvstændige i den lukkede Facebook-gruppe indtil 31. marts 2021.

Adgang til et online rum, hvor du kan lytte hele QUANTUM kurset – de 3 moduler, bonusser og alle Q/A-lydoptagelser med clairvoyant business sparring indtil 31. marts 2021.

Adgang til mit online Business DNA kursus – hvor du får redskaberne til at spotte din geni-zone og dit livsformål. Du har fri adgang indtil 31. marts 2021.

SMUGKIG TIL QUANTUM

Her kan du få et lille smugkig af QUANTUM ved at lytte til min intro lydfil, der møder alle nye QUANTUM medlemmer.

Mine evner

Jeg er clairvoyant og ser naturligt dit potentiale og bruger mine evner til at guide dig fra nuet og ind i dit ypperste potentiale i din forretning, som vil give genklang i samtlige områder af dit liv. Jeg viser dig dine muligheder, du tager selv dine valg og det fulde ansvar herfor.  

Mit speciale er Manifestation; at mestre Kvantespring og omdanne ønsker på tankeplan til fysiske, materielle ting – herunder penge – på kommando. Det er en af årsagerne til, at jeg har kunnet leve så godt af min forretning fra aller første måned som selvstændig solomor – på deltid; gennem mit konkrete arbejde med Loven om Tiltrækning i kombination med min viden om simpel forretnings-strategi, som alle kan lære, uanset baggrund. De mentorer der afholder Q/A’s er trænet og oplært af mig både inden for intuition og forretningsstrategi.

QUANTUM MASTER-FORLØBET

PRIS

Pris: 89.000,- kr. ex moms. 

SPØRGSMÅL til QUANTUM: 

Send os dit tlf. nr i Facebook messenger HER

eller

send dit tlf. nr. til info@elianerose.dk)

– og vi ringer dig op til en kort afklarende samtale.

 

 Du modtager en mail med adgang til QUANTUM kurset umiddelbart efter køb.