QUANTUM

- Et 3-måneders Master-forløb i Business Manifestation

DIT YPPERSTE POTENTIALE

– FOR DIG DER ER KLAR TIL MASSIV TRANSFORMATION

 

En Masterclass i Penge-manifestation

– PENGE-flow i dit firma kræver TEMPO – lær en SIMPEL strategi til HVORDAN

– OBS: Ovenstående er en tidligere lydoptagelse. Kontaktinformationerne er derfor ikke korrekte.
Ønsker du en kort afklarende samtale kan du skrive dit tlf. nr. til mig i Messenger.
Jeg eller en fra mit team vil herefter kontakte dig.
Skriv til mig her

 

HVORDAN VIL DU HAVE DIT LIV?

– som det plejer?

– eller som du drømmer om?

– svarer du JA til det sidste – er det relevant for dig at læse videre.

QUANTUM er ikke for alle.

QUANTUM er et særligt Master-forløb i Business for dig, der er seriøs omkring at tage dit liv & din forretning til det ypperste niveau, du overhovedet kan forestille dig.

Du lærer at optimere dit indkomst-flow og fordoble din penge-strøm ved at forene traditionel forretnings-strategi med energiarbejde i sin mest kraftfulde form; nemlig gennem mestring af Kvantespring og heraf Manifestation af resultater.

Forløbet er for dig, der vil skabe resultater udover det sædvanlige i din nuværende eller kommende forretning.

Du committer dig til at begynde at tage action på det, du drømmer om.

Du stopper én gang for alle med alle dine undskyldninger.

Du er klar til at handle – så du kan forme det liv, du altid har drømt om.

Du er klar til at gå all-in og leve fra dit ypperste potentiale i dit liv & i din forretning uden nogle forsikringer – uden nogen Plan B.

Vil du have store resultater, må du være villig til at investere stort.

Investerer du småt – høster du småt.

Det handler om at vokse til den person, du drømmer om at være – derfra kan du alt, hvad du sætter dig for, tro mig.

Det naturlige resultat af at du begynder at leve fra dit ypperste potentiale er flow og overflod  alle planer; tidsmæssigt, energimæssigt og økonomisk. Det er der, hverdagen begynder at være dejlig og let og virkelig nydelsesfuld, uanset de udfordringer livet byder undervejs.

Jeg ved hvad jeg taler om, da jeg det meste af mit liv, har været i den anden lejr.

Vil du med på QUANTUM rejsen

med mig & det dedikerede hold af over 100 andre ambitiøse selvstændige, der vil mere end de fleste?

Så LÆS VIDERE her:

DU FÅR:

BUSINESS NETVÆRK

(Ubegrænset adgang indtil 31. marts 2021)

BONUS: Du får ubegrænset adgang til et helt unikt netværk af ligesindede ambitiøse selvstændige i en lukket fortrolig Facebook-gruppe, hvor du kan dele dine sejre, give og modtage hjælp og feedback.

Jeg deltager ikke i dialogen i gruppen. Du får som BONUS adgang til QUANTUM netværks-gruppen indtil 31. marts 2021.

 

kvantespring

(Alle lydfiler er tilgængelige fra start)

Du har adgang til alle 3 QUANTUM moduler, inkl. bonus-moduler, fra dag 1. Al materiale er lydfiler a ca. 5 timers varighed pr. modul + opgaver. Det er de skridt du skal tage for at vækste til et seriøst næste niveau i din forretning.

Der bliver ikke lagt fingre imellem, da kvantespring er vejen ind til dit ypperste potentiale.

Clairvoyant sparring

(Datoerne frigives efter hvert online møde)

2 x hver måned får du via et link adgang til min Clairvoyante Business Sparring i en online Q/A med resten af holdet. Det foregår en hverdag i dagtimerne, i op til 2 timer, og optages på lydfil. Alle lydoptagelser kan lyttes indtil 31. marts 2021. 

Jeg svarer på de spørgsmål der er tid til inden for tidsrammen. Deltager du ikke live, kan du lytte lydoptagelsen bagefter. Du vil altid få meget ud af de andres spørgsmål.

DE 3 MODULER

MODUL 1

DIT POTENTIALE

HVEM ER DU:

Først når du er villig til at give slip på illusionen om hvem, du tror du er, herunder alle dine tidligere erfaringer, kan du fjerne dine største begrænsninger og skabe den forretning, du drømmer om – fordi du indser at dit potentiale er ubegrænset.  

DINE EVNER:

Jeg guider dig gennem knivskarp træning af din intuition. Resultatet er evnen til at tage beslutninger fra et rent grundlag, hvilket er dit største aktiv, når det kommer til at Manifestere og skabe resultater i din forretning.

 

MODUL 2

TJEN MASSIVT MERE

ARBEJD MINDRE:

Arbejd færre timer, hvis du vil tjene mere. Dit fokus – eller mangel på samme – skaber din virkelighed og vejen til den virkelighed, du drømmer om hedder disciplin.  Først når du styrer din tid, og ikke omvendt, får du de resultater, du ønsker.

PRISER:

Du lærer hvordan prissætning og utraditionel målsætning hænger sammen med Loven om Tiltrækning, så du kan prissætte dine ydelser og produkter, så kunderne køber uden du hverken skal jagte eller overtale nogen.

 

MODUL 3

SÆLG – HVER GANG

LÆR AT SÆLGE:

Kommuniker klart og tydeligt på 2 planer; med ord og med energien bag dine ord – og dine ydelser og produkter sælger sig selv. Salg og markedsføring er laser-skarp 2-plans kommunikation, så når du kan kommunikere, sælger du – hver gang.

FORDOBLING:

Manifester penge på kommando og lær at fordoble din omsætning på kort tid ved at skabe momentum i din forretning – det punkt, hvor dine resultater vokser af sig selv, fordi du ved præcist, hvad du skal gøre – og ikke gøre.

 

BUSINESS EXTENDED-BONUSSER

Adgang til min Clairvoyante live sparring online, 2 x hver måned indtil 31. marts 2021. Du er ikke garanteret at 2 nye datoer er tilgængelige efter hvert møde – altid hverdage i dagtimerne.

Adgang til 1 ekstra live Mentor-sparring online hver måned indtil 31. marts 2021 med Jeanette, som selv har skabt massive økonomiske resultater på QUANTUM. Jeanette er 100% solo-mor til 2 små børn. 1 ny dato er tilgængelig efter hvert møde – altid hverdage i dagtimerne.

Adgang til unik sparring med det kæmpe QUANTUM netværk med over 100 dygtige selvstændige i den lukkede Facebook-gruppe indtil 31. marts 2021.

Adgang til mit online rum, hvor du kan lytte hele QUANTUM kurset – de 3 moduler, bonusser og alle Q/A-lydoptagelser med clairvoyant business sparring indtil 31. marts 2021.

Adgang til mit online Business DNA kursus – hvor du lærer at finde din geni-zone og dit livsformål. Du har fri adgang indtil 31. marts 2021.

SMUGKIG TIL QUANTUM

Her kan du få et lille smugkig af QUANTUM ved at lytte til min intro lydfil, der møder alle nye QUANTUM medlemmer.

Mine evner

Jeg er clairvoyant og ser naturligt dit potentiale og bruger mine evner til at guide dig fra nuet og ind i dit ypperste potentiale i din forretning, som vil give genklang i samtlige områder af dit liv. Jeg viser dig dine muligheder, du tager selv dine valg og det fulde ansvar herfor.  

Mit speciale er Manifestation; at mestre Kvantespring og omdanne ønsker på tankeplan til fysiske, materielle ting – herunder penge – på kommando. Det er en af årsagerne til, at jeg har kunnet leve så godt af min forretning fra aller første måned som selvstændig solomor – på deltid; gennem mit konkrete arbejde med Loven om Tiltrækning i kombination med min viden om simpel forretnings-strategi, som alle kan lære, uanset baggrund.

QUANTUM MASTER-FORLØBET

PRIS

Pris: 89.000,- kr. ex moms. 

SPØRGSMÅL til QUANTUM: 

Send os dit tlf. nr i Facebook messenger HER

eller

send dit tlf. nr. til info@elianerose.dk)

– og vi ringer dig op til en kort afklarende samtale.

 

 Du modtager en mail med adgang til QUANTUM kurset umiddelbart efter køb.