CRYSTAL CLEAR RETREAT 2020

PERSONLIG TRANSFORMATION

– For Spiritual Business Leaders…

CRYSTAL CLEAR RETREAT 2020

7 dages TRANSFORMATION – et anderledes Business RETREAT…

Fuerteventura, 1.-8. marts 2020

– for dig der vil udfolde dit dybeste potentiale i dit liv & din forretning i 2020 – 

INKLUSIV:

Business Soul Photoshoot v/Kiri Boserup

Digital strategi v/Jonas Wojcik

VIL DU:

Ændre dit liv – må du ændre dig

Ændre din forretning – må du ændre dig

Ændre dine resultater – må du ændre dig

NØGLEN

Til den ubegrænsede frihed, som du drømmer om i dit liv, din forretning, i din krop – er dig.

Den eneste der kan skabe modstand er dig – kroppen, forretningen og livet responderer bare på det, du sender ud. Så start med at

sende noget andet ud. Noget helt andet.

CRYSTAL CLEAR 2020

er et personligt transformations-retreat, der løber over

7 intense dage i det Kanariske øhav på spanske Fuerteventura.

Retreatet er for dig, der er klar til massiv indre og ydre forvandling,

som giver genklang i livet hele vejen rundt – ikke mindst i din forretning.

KLARHED

er målet på alle planer.

Klarhed over hvem du er, så du kan udfolde dit dybeste potentiale i din forretning og tillade dig selv at modtage det bedste i livet.

Når du er i dyb kontakt med hvem du er og hvad du vil i livet, er der ingen grænser for, hvad du kan skabe.

Det er der, hvor det meste er ret ligetil og der hvor pengene naturligt strømmer ind, fordi du udelukkende gør det, du er dybt

passioneret omkring og umådelig dygtig til.

RIGDOM

er altid resultatet af at bidrage fra din Manifestations-kraft – der hvor det er naturligt både at modtage og at skabe, og der

hvor det er en passion at drive din forretning. Det er effektivt at tage ud for at komme “hjem” – og vi skal til

vulkanøen Fuerteventura, da

vulkaner er indbegrebet af Manifestations-kraft.

MAGNETISME

Din Manifestations-kraft er din personlige magnetisme – den tiltrækningskraft der gør at alt det du ønsker naturligt kommer til dig,

når du har skabt plads til at modtage det.

6 LIVSFORANDRENDE TEMAER …

– der ændrer ALT

KRYSTALKLAR VISDOM

– At kende din præcise retning

Frygt får kun taletid hos den, der vakler og ikke kender sin vej i livet. Vi er alle født med en klar intuition, stærke følelser og en iboende visdom. Når du genaktiverer de evner gennem kærligheden i hjertet, kan du se klart igen – og gå vejen uden tvivl og tøven.

KROPS-TRANSFORMATION

– Tankens kraft er ikke for sjov…

til gengæld er den for vild. Samarbejd med din krop i stedet for at modarbejde den med dine hidtidige erfaringer og forældede overbevisninger. Når du stopper med at holde fast – får din krop mulighed for at slippe overflødigt fedt, affaldsstoffer og andre unødvendige ting.

HÆV DINE STANDARDER

– Hvad mener du, du fortjener?

Du får det i livet, som du tillader. Jo mere du tillader, jo mindre får du – af kærlighed, tid, kunder, energi og penge. Vil du have mere, må du tillade mindre – så enkelt er det. At hæve dine standarder i livet er det samme som automatisk at flytte dig op på næste niveau.

REN OVERGIVELSE

– At læne dig ind i tillid…

er det modsatte af at kæmpe og være i kontrol. Enten er du i livet i tillid eller også tager du beslutninger ud fra frygt. Frygten for der ikke er nok, frygten for at du ikke er nok. Lær at være i dyb tillid til dig selv via en kraftfuld meditativ daglig praksis, der flytter dig i tanke, følelse og adfærd. 

PERSONLIG MAGNETISME

– Din ubevidste adfærd

Enten tiltrækker du mennesker eller du frastøder dem – eller også følger du flokken. Vil du have resultater i livet såvel som i din forretning, er det primære at forstå hvordan du tiltrækker andre mennesker med hele dit ubevidste sprog – og have modet til at gøre det.

DIT EFTERMÆLE

– Har du levet livet?

Fik du gjort alt det, du ville, for alle dem du ville? Er der noget, du fortryder? Hvilket liv vil du tænke tilbage på, hvad vil andre huske dig for – alt det du gjorde eller alt det, du ikke gjorde? Hvad er livet værd, hvis ikke vi elsker det ubetinget? Gør nu bare det, du er her for – alt det du elsker.

NÅR DU STOPPER MED AT SPILLE LILLE…

sender Universet alt det, du ønsker – når der er plads til at det kan lande

CRYSTAL CLEAR 2020

– FOR DIG DER ER KLAR TIL GENNEMBRUD:

PERSONLIGT

FORRETNINGSMÆSSIGT

ØKONOMISK

CRYSTAL CLEAR er for dig, der er villig til at vove at læne dig så meget ind i tilliden til dig selv, at du på kun 7 dage slipper ALT i dit liv, som ikke tjener dig mere. Forvent at tage afsted som én person – og komme hjem som en anden.  Du kan aldrig nogen sinde føle dig fri, hvis du ikke er tryg i dig selv – uanset ydre succes. CRYSTAL CLEAR handler om at lære dig selv så godt at kende, at du ved præcist hvad du vil have, hvorfor du vil have det, hvordan du får det og hvornår. CRYSTAL CLEAR handler om at lære dig selv så godt at kende, at det er ligetil for dig at tage krystalklare beslutninger.

DE 2 UNDERVISERE

ELIANE ROSE

Business & Manifestations Mentor

Jeg elsker hverdagen og jeg kan ikke lade være med at nørde rundt i at optimere alting konstant; bl.a. min tid, min penge-strøm, mine tanker, mit hjem, min krop, min forretning, mine spirituelle evner og min personlige udvikling. Jeg lever af min passion, som derfor ikke føles som arbejde, og jeg går efter alt det, jeg drømmer om – uden tøven – fordi jeg ved at alt er muligt. 

Jeg startede min forretning op for 5 år siden som 100% solo-mor på det mest umulige grundlag og  levede fuldtid af den på 30 dage. Jeg kender  genvejene til frihed, fordi jeg selv har gået dem. Jeg løber og går ture med vores lille hund, elsker at træne og har skabt en million-omsætning i min online forretning med en 10 timers arbejdsuge. Jeg går ikke på kompromis med min frihed og jeg er meget taknemmelig for livet, som bestemt ikke altid været let.  Men når man aldrig  giver op, giver livet altid pote.

Jeg er uddannet i salg, strategi og ledelse, NLP, spansk og kommunikation, udover  Theta healing, clairvoyance og numerologi. Jeg elsker kombinationen af de 2 verdener – hardcore business og personlig spirituel udvikling – og jeg bruger mine evner i businesss øjemed. Derudover har jeg rejst verden rundt med Verdensholdet i gymnastik og har lavet koreografi og undervist i rytmisk gymnastik og Ashtanga yoga i 17 år i DGI, Fitnessdk og FitnessWorld.

PETER HALD

Business Hypnotisør & Mentaltræner

Jeg elsker min hverdag – og fordi jeg besluttede at jeg ville leve af min passion fik jeg klarlagt vejen til det liv og tog aktion på de skridt der fik mig derhen.

For 25 år siden startede min interesse for personlig udvikling med at jeg begyndte at snuse til det grundet min mors interesse for emnet og hendes forretnings-drive. Jeg opdagede, at vores tanker er hele nerven i, hvordan vi skaber vores liv og siden da, har jeg ændret mine tanker via hypnose, og skabt det, jeg gerne ville.
Jeg har været virksomhedsejer, mentor og leder for mennesker i over 30 år, bl.a. som marketingchef, salgschef og ejer af en virksomhed med salg af eksklusivt golfudstyr til hele Norden og de 5 største markeder i Europa. Derudover er jeg certificeret LifeCoach, Meditationslærer fra IMTA med speciale i Corporate Stress Management samt Business Hypnotisør.

Hvis vores tanker/mindset ikke er i balance med vores ønsker, så holder vores ambitiøse mål ikke – hvis vi overhovedet kommer i mål, hvilket er meget tvivlsomt. Via mentaltræning har jeg skærpet min intuition, så jeg tager de beslutninger i min forretning, som giver mig de resultater, jeg ønsker i mit liv og på min bundlinje

KIRI BOSERUP

JONAS WOJCIK

DIGITAL KONSULENT
www.jonaswojcik.dk

DE 7 DAGE MED OS:

Du bliver guidet igennem en dyb personlig transformation, så du kan slippe illusionen om,

hvem du tror, du er – og begynde at udleve den du i virkeligheden er. Du får dig selv at se med helt nye øjne både i dine tanker om

dig selv, din selvfølelse og i dit fysiske spejlbillede, da vi har inviteret en fantastisk kvinde med, som formår at fange din sjæl

gennem sin fotografiske linse.  Derudover får du personlig vejledning i din sociale medie-strategi af manden, som har en kæmpe

andel i vores online succes på de sociale medier.

DERUDOVER FÅR DU:

SJÆLS-FOTOSHOOT

v/Kiri Boserup

Du får taget de smukkeste billeder af dig selv til brug i din business. Tag derfor dit smukkeste outfit med – som afspejler den del af dig, der endnu ikke har fået lov til at se lyset. Det er tid til at træde ud på scenen og stråle om kap med solen som om du aldrig har lavet andet. 

HYPNOTISK RELEASE

v/Peter Hald

Du får hjælp til at slippe dine største begrænsninger via hypnose. I kroppen bor visdommen – det er bare svært, hvis der ikke er plads pga. gamle følelser. Din krop begynder  formentlig at slippe affaldsstoffer, ekstra fedt og svære følelser. Kunsten er at lade det ske uden modstand og der er hypnose en fantastisk og effektiv hjælp.

healing

v/Eliane Rose og Peter

Du får dagligt mulighed for deltage i en fælles healing, så du får erfaring med at mærke din krops selvhealende kraft. Healing handler om at lade det naturlige ske uden forudindtagede holdninger og forventninger, og at leve livet fra et andet bevidsthedsniveau – en anden dimension.

MEDIE-STRATEGI

v/Jonas Wojcik

Du får personlig vejledning til din sociale medie-strategi af en af vores dygtigste samarbejdspartner, som har hjulpet os til at lave annoncer, der top-performer, rent økonomisk, uanset hvilken kampagne, vi har kørt. Jonas bliver hyret ind af nogle af de største virksomheder globalt.

MEDITATIV PRAKSIS

v/Eliane Rose

Du får daglig træning i ujai-åndedrættet i en simpel fysisk meditativ yoga-praksis, som hjælper dig til at blive i nuet, hvor alle svarene er og hvor det ikke er muligt at få tankemylder eller stress. Du har selv alle svarene, når du lærer at lytte opmærksomt med både hjerte, krop og sjæl. Medbring let træningstøj, hvor du kan bevæge dig frit og ubesværet.

KROPSBEHANDLING

v/behandlere på hotellet

Du får en afslappende massage/behandling på briks af en af de dygtige behandlere på stedet. Da nydelse er en naturlig del af livet og forudsætningen for at kunne modtage det, du ønsker dig af livet – er nydelse en ekstrem vigtig del at prioritere tid til.

2020-KLARSYN

v/Eliane Rose

Du får clairvoyant vejledning løbende gennem hele retreatet, når du har brug for det. Vi kigger både i dit personlige liv og i din forretning, så du får klarhed over dine vigtigste strategiske skridt for at nå dine mål i 2020. Svarene er vejledende, du tager selv ansvaret for dine valg.

MANIFESTATIONS-KRAFT

v/Eliane Rose

Du får hjælp til at aktivere din Manifestations-kraft, så du kan skabe det, du ønsker med mindst mulig anstrengelse over kortest mulig tid. Når du forstår hvordan du via et knivskarpt fokus, disciplin og dedikation kan dirigere dine tanker, følelser og adfærd til at vibrere på samme frekvens, lander de ting, du ønsker dig på forunderlig vis altid til tiden. 

STRATEGI-PLAN

v/Peter Hald

Du får hjælp til at lave en handlingsplan, som viser dig, hvad du konkret skal handle på for at nå i mål med det liv, du drømmer om inden 2020 er slut. Du får hjælp til at forme strategien til dine kommende produkter og ydelser; herunder prissætning, lancering og målgruppe.  

DIN INVESTERING

VI KIGGER IND I DEN CLAIRVOYANTE KRYSTALKUGLE

guider dig via hypnose og bruger healing som et effektivt redskab

til at slippe det, der ikke tjener dig mere.

VI ARBEJDER I 3 DIMENSIONER

– fortiden – nuet – fremtiden –

Når du slutter fred med din fortid, kan du høre svarene og være til stede i nuet, hvorfra du skaber ALT.

Tapper du samtidig ind i din fremtid, hvor dine svar ligger

– har du en krystalklar plan for hvilken vej du skal gå og med hvilket formål.

DET PRAKTISKE

REJSEN TUR/RETUR

Vi har sørget for alt, dvs. at vi har booket fly-sædet til dig, både hjem og ud, og selvfølgelig også transporten tur/retur til/fra hotellet.

Du skal blot møde op i Kastrup lufthavn d. 1. marts tidlig morgen, og så flyver vi hjem igen d. 8. marts. 

(tidspunkter og anden vigtig info kommer på mail senere).

HOTELLET

Vi har booket 11 juniorsuiter med havudsigt på Fuerteventura.

Du bor på enkeltværelse, så der er rum til at integrere læringen i kroppen mens du hviler.

Der er selvfølgelig fuld forplejning hvad angår måltider og vand. Alkohol er for egen regning.

Skriv til os hvis du har mad-intolerancer eller lever på en bestemt måde og derfor ønsker special-kost.

DIN INVESTERING:

3 rater a’ 32.000 ex moms

eller:

2 rater a’ 42.000 ex moms

eller:

1 samlet betaling a’ 79.000 ex moms

BOOK EN AFKLARENDE SAMTALE HER:

Eliane: info@elianerose.dk

eller:

Peter: 20222969